OBS!

Under veckorna 26,27, 30 och 31 så har vi lägre bemanning än normalt pga. semestrar, detta kan komma att påverka leveranstiderna.

Veckorna 28 & 29 så har vi helt stängtBeställningar som görs i slutet av v.27 samt vecka 28 & 29 kommer att skickas ut vecka 30.

Trevlig sommar!

Välkommen!

Namnet Ärjemark är ett gammalt utryck som betyder stort avlägset och obebott skogsområde. Lappland var ännu vid 1600-talets början en enda stor ärjemark där renskötsel, jakt och fiske förekom i väldigt stor utsträckning.

 Vår vision är att vi ständigt ska utveckla våra produkter och sortiment med nya och innovativa produkter som vi hittar på marknaden eller utvecklar själva efter egna idéer och önskemål från våra kunder och gärna produkter gjorda av naturmaterial.

 Med många års erfarenhet i knivbranschen har vi ytterligare tagit ett steg i utveckling genom att öppna vår nya webshop Ärjemark.

 Webshopen riktar sig till dig som söker bra produkter för vildmarksliv. Vi har ett väldigt stort utbud av knivar och yxor men även produkter så som t.ex. optik, jakt, skytte, vapentillbehör, naturprodukter, produkter för vildmarksutflykten.

Ett ständigt växande sortiment.

Populärt just nu!

UOVision Compact LTE/4G  20mp Cloud - APP  Övervakningskamera
Compact LTE, är som namnet Compact säger, topp-prestanda förpackat i ett kompakt format! Den har en 20MP högupplöst kamera, FullHD-Video & äkta 4G! 8GB minneskort medföljer kostnadsfritt! 
2 895 SEK2 395 SEK
Lapland 550 Paracord
Ett perfekt rep att ha i ryggsäcken, bilen, garaget, till jakten, friluftslivet etc. Tillverkad av högkvalitativt nylon. 30 meter
119 SEK99 SEK
Handgjord kniv 5
Handgjord kniv
1 495 SEK1 000 SEK
Cass Creek Ergo Rådjur lockdosa, Elektronisk
Cass Creek ™ Ergo Elektronikska lockdosor har riktiga/verkliga ljud med en volym på 85db. Ljuden är av hög kvalitet och är effektiv att locka rådjur med!
399 SEK

Senaste produkterna

Hultafors Premium Wetterhall Kastyxa
Karaktäristisk yxa försedd med dubbel egg.
4 459 SEK
Harmon Rådjur, brunstig get lockmedel
Är ett syntetiskt lockmedel som luktar precis som äkta urin från en rådjursget i brunsten. Doften gör råbockarna intresserade och lockar in både mindre och större bockar. Ökar dina chanser att få…
219 SEK
Harmon Varg Urin, Lockmedel
Syntetiskt lockmedel som luktar precis som äkta urin från varg. Mer koncentrerad än äkta urin och det gör att detta lockmedel luktar mer och doften når längre!
219 SEK
Harmon Brunstig Älgko, Lockmedel
Syntetiskt lockmedel som luktar precis som äkta urin från en brunstig älgko. Mer koncentrerad än äkta urin och det gör att detta lockmedel luktar mer och doften når längre!
219 SEK
Harmon Rävurin, Lockmedel
Syntetiskt lockmedel som luktar precis som äkta urin från räv. Mer koncentrerad än äkta urin och det gör att detta lockmedel luktar mer och doften når längre!
219 SEK
Harmon Älgko, Lockmedel
Syntetiskt lockmedel som luktar precis som äkta urin från en älgko. Fungerar under alla årstider även under brunsten. Mer koncentrerad än äkta urin och det gör att detta lockmedel luktar…
219 SEK
Harmon Dominant älgtjur, Lockmedel
Syntetiskt lockmedel som luktar precis som äkta urin från en dominant älgtjur i brunsten. Mer koncentrerad än äkta urin och det gör att detta lockmedel luktar mer och doften når…
219 SEK
Wheeler Engineering Multi-Driver Inkl 13 Bits
Denna skruvmejsel tar minimalt med plats då den är i storleken av en whiteboard-penna och är perfekt att ha med sig på skjutbanan, du förvarar enkelt 6st av dina mest…
595 SEK439 SEK
No.10 Swedish Forest Knife, Stabiliserad masur Ocean, Rostfritt
Casström No.10 SFK med stabiliserat trä och flatslipning har imponerande skarpa egenskaper.
1 985 SEK
Knivsmed Strömeng Samekniv 9"
Mångsidig samekniv som alternativ till yxa eller såg.
1 535 SEK1 124 SEK
Knivsmed Strømeng Samekniv KS8F
Mångsidig samekniv som alternativ till yxa eller såg.
2 009 SEK1 506,75 SEK
Tipsun 1.5V AA Uppladdningsbart Lithium-ion batteri  ( 1-Pack )
ÄNTLIGEN, 1,5 volts uppladdningsbara batterier! Dessa batterier levererar hög prestanda och en konstant spänning på 1,5 volt ända tills dom är helt urladdade. Fördelen med en konstant spänning är att…
65 SEK
Woodsman, Masur med Eldstål, Sista exemplaren i K720
Woodsman, en robust bushcraftkniv från Casström!
1 795 SEK1 525 SEK