Välkommen!

Namnet Ärjemark är ett gammalt utryck som betyder stort avlägset och obebott skogsområde. Lappland var ännu vid 1600-talets början en enda stor ärjemark där renskötsel, jakt och fiske förekom i väldigt stor utsträckning.

 Vår vision är att vi ständigt ska utveckla våra produkter och sortiment med nya och innovativa produkter som vi hittar på marknaden eller utvecklar själva efter egna idéer och önskemål från våra kunder och gärna produkter gjorda av naturmaterial.

 Med många års erfarenhet i knivbranschen har vi ytterligare tagit ett steg i utveckling genom att öppna vår nya webshop Ärjemark.

 Webshopen riktar sig till dig som söker bra produkter för vildmarksliv. Vi har ett väldigt stort utbud av knivar och yxor men även produkter så som t.ex. optik, jakt, skytte, vapentillbehör, naturprodukter, produkter för vildmarksutflykten.

Ett ständigt växande sortiment.

Populärt just nu!

Compact LTE, är som namnet Compact säger, topp-prestanda förpackat i ett kompakt format! Den har en 20MP högupplöst kamera, FullHD-Video & äkta 4G! 8GB minneskort medföljer kostnadsfritt! 
2 895 SEK2 395 SEK
Ett perfekt rep att ha i ryggsäcken, bilen, garaget, till jakten, friluftslivet etc. Tillverkad av högkvalitativt nylon. 30 meter
119 SEK99 SEK
Handgjord kniv
1 495 SEK1 000 SEK
Cass Creek ™ Ergo Elektronikska lockdosor har riktiga/verkliga ljud med en volym på 85db. Ljuden är av hög kvalitet och är effektiv att locka rådjur med!
399 SEK

Senaste produkterna

USB-Nätadapter/laddare som passar Tipsun batteriladdare. Fungerar också till mobilen, surfplattan etc.
99 SEK
Denna batterikasset gör det möjligt att använda 18650 batterier som strömkälla till din UOVision LiveStream. Fördelen med 18650-batterier är att dom är av litiumtyp och rymmer mycket med ström. Dom klarar…
239 SEK
UOVision orginalantenn 4G / 3G / 2G
UOVision orginalantenn med inbyggd förstärkare på 3dbi som stöder 4G-, 3G- och 2G- så den fungerar på alla kameror som finns på marknaden!
199 SEK
En riktigt bra förstärkningsantenn i smidigt format som går på 2G / 3G / 4G / nätet. Antennen kan enkelt spännas eller skruvas fast på ett träd, stör eller husvägg…
449 SEK
Fäst denna läderhållare på ditt kydexfodral for att kunna sätta Safarikniven på bältet.
119 SEK
ÄNTLIGEN, 1,5 volts uppladdningsbara batterier! Dessa batterier levererar hög prestanda och en konstant spänning på 1,5 volt ända tills dom är helt urladdade. Fördelen med en konstant spänning är att…
65 SEK
Ett externt batteri till åtelkameran är snudd på ett nödvändigt tillbehör om kameran tar mycket bilder eller om du använder fjärrstyrningen.
379 SEK
UOVision SIM, obegränsat med surf! Speciellt framtaget för åtelkameror som skickar bilder, video och livevideo via molntjänst eller e-post.
29 SEK
199 SEK139 SEK
Denna strömkabel har större och rejäla krokodilklämmor som passar batterier med både större och mindre batteripoler. Kan användas till både 6- och 12 volts kameror.
259 SEK
Karaktäristisk yxa försedd med dubbel egg.
4 459 SEK
Är ett syntetiskt lockmedel som luktar precis som äkta urin från en rådjursget i brunsten. Doften gör råbockarna intresserade och lockar in både mindre och större bockar. Ökar dina chanser att få…
219 SEK
Syntetiskt lockmedel som luktar precis som äkta urin från varg. Mer koncentrerad än äkta urin och det gör att detta lockmedel luktar mer och doften når längre!
219 SEK