Välkommen!

Namnet Ärjemark är ett gammalt utryck som betyder stort avlägset och obebott skogsområde. Lappland var ännu vid 1600-talets början en enda stor ärjemark där renskötsel, jakt och fiske förekom i väldigt stor utsträckning.

 Vår vision är att vi ständigt ska utveckla våra produkter och sortiment med nya och innovativa produkter som vi hittar på marknaden eller utvecklar själva efter egna idéer och önskemål från våra kunder och gärna produkter gjorda av naturmaterial.

 Med många års erfarenhet i knivbranschen har vi ytterligare tagit ett steg i utveckling genom att öppna vår nya webshop Ärjemark.

 Webshopen riktar sig till dig som söker bra produkter för vildmarksliv. Vi har ett väldigt stort utbud av knivar och yxor men även produkter så som t.ex. optik, jakt, skytte, vapentillbehör, naturprodukter, produkter för vildmarksutflykten.

Ett ständigt växande sortiment.

Populärt just nu!

Compact LTE 4G, är som namnet Compact säger, topp-prestanda förpackat i ett kompakt format! Den har en 20MP högupplöst kamera, FullHD-Video & äkta 4G! 8GB minneskort medföljer kostnadsfritt! 
2 750 SEK
Glory har en äkta 4G /LTE-modul med en 20 mp sensor som levererar fina foton och videor direkt till mobilen. Hanteras helt via APP och/eller webbportal.
3 595 SEK
Rifleman ACH är ett hörselskydd med aktiv medhörning som förstärker din hörsel så att du hör bättre med hörselskyddet på än utan. Rifleman ACH reagerar mycket snabbt och dämpar höga…
535 SEK259 SEK
Cass Creek ™ Ergo Elektronikska lockdosor har riktiga/verkliga ljud med en volym på 85db. Ljuden är av hög kvalitet och är effektiv att locka rådjur med!
395 SEK150 SEK
Ett skjutstöd som ger stabilitet och precision och är lätt att justera in oavsett vilket gevär du använder.
759 SEK350,25 SEK

Senaste produkterna

Fodral med tändstålshållare till Casström No.14 Swedish Forest Knife
369 SEK
Utbytesfodral till Casström No.14 Swedish Forest Knife
369 SEK
Helt naturligt vax som ger ett djupt och långvarigt vattenavvisande skydd.
89 SEK
Dvardala är en perfekt yxa för jakt- och skogsliv och är en kombination av ett antal olika yxtyper för att klara många olika utmaningar.
1 599 SEK
Tillbehör för fästa tändstålet på ditt knivfodral av kydex. Kompatibla med Tek-Lok
89 SEK
Gör din egen version av Casströms Swedish Field Dresser! Hybridblad/kniv med innovativ design en jaktkniv med flera egenskaper utvecklad att fungera som buköppnare, flåkniv och vanlig kniv.
660 SEK
Casström No.14 Swedish Forest Knife - ett kraftfullt skogsverktyg som gör dig redo för vildmarkens värsta utmaningar!
2 459 SEK
Casström No.14 Swedish Forest Knife - ett kraftfullt skogsverktyg som gör dig redo för vildmarkens värsta utmaningar!
2 289 SEK
Casström No.14 Swedish Forest Knife - ett kraftfullt verktyg som gör dig redo för vildmarkens värsta utmaningar!
2 149 SEK
Orginal reservmagneter till UOVisions fäll- magnetlarm LTA. Säljs i 2-pack.
75 SEK
Den populära Hultån från Hultafors utrustad med Casströms OverstrikeGuard och No.20 Eggskydd. Hultafors Hultån är en pålitlig, högkvalitativ yxa som levererar överlägsen prestanda och hållbarhet. Den är tillverkad av välbalanserat kolstål…
1 760 SEK
Kåsa med hål för två fingrar som är tillverkad av nordisk masurbjörk med tvinnat läderband av renskinn.
789 SEK
Trotjänaren 595 är tillbaka i en ny uppdaterad version! Nya UOVision UM595-4G EasyMail har uppdaterats med LTE / 4G och ett nytt användargränssnitt som gör det superenkelt att komma igång!
2 195 SEK
UOVision Select LTE-S med inbyggt SIM-kort är väldigt enkel att komma i gång med, den är så gott som färdig att användas direkt vid leverans. Kameran levereras nämligen med ett…
2 599 SEK
Casström Swedish Field Dresser, en innovativ jaktkniv!
1 930 SEK
Casström Swedish Field Dresser, en innovativ jaktkniv!
1 585 SEK