• Betala säkert med kort, Swish & Klarna
  • Frågor? Ring eller mejla oss!
  • Snabba leveranser

Välkommen!

Namnet Ärjemark är ett gammalt utryck som betyder stort avlägset och obebott skogsområde. Lappland var ännu vid 1600-talets början en enda stor ärjemark där renskötsel, jakt och fiske förekom i väldigt stor utsträckning.

 Vår vision är att vi ständigt ska utveckla våra produkter och sortiment med nya och innovativa produkter som vi hittar på marknaden eller utvecklar själva efter egna idéer och önskemål från våra kunder och gärna produkter gjorda av naturmaterial.

 Med många års erfarenhet i knivbranschen har vi ytterligare tagit ett steg i utveckling genom att öppna vår nya webshop Ärjemark.

 Webshopen riktar sig till dig som söker bra produkter för vildmarksliv. Vi har ett väldigt stort utbud av knivar och yxor men även produkter så som t.ex. optik, jakt, skytte, vapentillbehör, naturprodukter, produkter för vildmarksutflykten.

Ett ständigt växande sortiment.

Senaste produkterna

Dessa kraftiga full-tånge blad från Casström's Svenska Skogskniv är designade för mångsidig användning i jakt, Bushcraft och allmänt bruk i skogen. Du klarar av att gå igenom en älg på…
500 SEK
Ett minneskort som är tillverkad och testat att vara pålitligt och klara tuffa omgivningar / väder, IPX7 klassat!
189 SEK
Mångsidig samekniv som alternativ till yxa eller såg.
1 660 SEK
Mångsidig samekniv som alternativ till yxa eller såg.
1 110 SEK
Mångsidig samekniv som alternativ till yxa eller såg.
1 160 SEK
Mångsidig samekniv som alternativ till yxa eller såg.
1 350 SEK
Mångsidig samekniv som alternativ till yxa eller såg.
1 310 SEK
Rundstrålande vinklingsbar förstärkningsantenn i smidig format som går på, GSM (2G) / UMTS (3G) / LTE (4G) nätet.
195 SEK
Mångsidig samekniv som alternativ till yxa eller såg.
1 280 SEK
Ett batteri som håller hög prestanda under lång tid i krävande miljöer och aparater, rekommenderas till åtelkameror, Garmin hundpejlar mm.
Eggskydd i läder till Hultafors premiumyxor. Välj modell.
295 SEK
Pro Ears är ett lätt och smidigt aktivt hörselskydd med funktioner som: hörselförstärkningen 5X gånger, ljudkomprimeringsteknologi, brusreducerande vindskydd över mikrofonen och hörselskyddets (NRR) är 28dB. Perfekt för skyttar, jägare etc.
1 095 SEK
Suprabeam M6r Multi-lampa är en kraftfull lampa av väldigt hög kvalité som kan användas både som pannlampa och ficklampa! Med ett extra brett användningsområde, gör M6r till en av de…
1 095 SEK
En mycket kraftfull lampa av väldigt hög kvalité som kan användas både som pannlampa och ficklampa med ett extra brett användningsområde, gör M6xr till en av de bästa kombinerade fick-…
1 695 SEK
Grace USA Gunsmith 24-bit skruvmejselkit är tillverkad och framtagen speciellt för vapensmeder och fungerar så klart utmärkt även till jägare och skyttar som vill ha det bästa och undvika skador…
1 395 SEK
Cass Creek ™ Ergo Elektronikska lockdosor har riktiga/verkliga ljud med en volym på 85db. Ljuden är av hög kvalitet och är effektiv att locka rådjur med!
399 SEK
{{::gettext('Back to top')}}